Bloggar

Mammas
- min fina mammas blogg där hon uppdaterar om livet hemma-hemma med tre katter, lilla taxen Hjärtat och sist, men inte minst, min pappa :-)

Evelinas
- En blogg som drivs av Evelina. En av de första bloggarna jag började läsa och hon skriver om sin vardag med man, son, jobb. Det finns mycket värme och kärlek här och det är en riktigt feel good-blogg :-).

Candis
- En riktigt fin blogg med härliga bilder och uppdateringar om vardagen med de söta vovvarna och livet i Göteborg.

Familjen Karlsson
- Bloggen tillhör "familjen söt" som jag brukar kalla de i min lilla blogg. Sandra är en av mina finaste vänner och jag älskar att umgås med dem :-). Där får man energi!

Beatas
- Även detta är en av de första bloggarna jag började följa och även hon jobbar, liksom jag, inom handels. Hon lägger upp inspirerande bilder på outfits och inredning, man får följa med på resor både inom Sverige och ute i stora vida världen och vill man fly vardagen lite så är detta den perfekta bloggen för det ändamålet.

Carolines
Bloggen tillhör min kusin och jag säger bara en sak, gå in och läs :-). Här får man sig ett gott skratt för hon besitter en stor portion humor och kan konsten att skriva :-)

Magdalenas
Den enda "kändisbloggen" jag följer. Magdalena verkar vara en människa som har båda fötterna på jorden och ett stort hjärta. Även hon har humor och det finns gånger som jag suttit och skrattat högt för mig själv åt hennes knasiga inlägg :-)