söndag 11 maj 2014

Ja...du vet...

Hejhej!

Söndag, grått och regnigt ute. Dricker kaffe och ska sparka igång mig själv med lite eftersläpande hushållssysslor. Våra jobb har tagit all tid de senaste veckorna men nu börjar man se lite ljus i tunneln. Snart är Stefan med familj klara med butiken och vilket fantastiskt jobb de har gjort!



Bygga, bygga, bygga.

Ganska exakt tre år sen vi gjorde samma sak med Ur & Penn i Skövde. Härligt att tänka tillbaka på den tiden, alla känslor, lite oro, mycket glädje och sen stoltheten över att ha byggt upp något och äran att få vara med om det.

Men (!) det ska bli så otroligt skönt att snart komma in i normala dagar och vardagsrutiner igen...träna tillsammans...hitta på saker på helgerna...ja...du vet, leva det där berömda livet som alla pratar om :D...

Ibland, under den här perioden av mycket jobb, så har vi faktiskt släpat iväg oss själva på någon bio eller utemiddag. Jag har somnat två av tre gånger (på bion alltså)...men mysigt har det varit ändå! I lördags var vi på OT:s med Mankan. Gott!


Tant och herr fotogenic.



Men mest har vi sett ut såhär...trötta och fastklistrade i soffan när vi kommit hem...

Igår var man dock tvungen att hålla sig vaken. Eurovision får man inte missa! Kanske inte bästa låten som vann men jag är lika glad ändå för Eurovision är en av få tävlingar där kärleken och gemenskapen får vara så stark.



Xoxo

1 kommentar:

mamman sa...

Ja, det är mycket värt att någon får en så stor chans att visa allas rätt att få vara den man är :)